Training for Sculpture – Effectieve manier van vormen

Aan het einde van het proces van het opbouwen van spiermassa, besteedt bijna elke arts aandacht aan training gericht op het verbeteren van de esthetiek van de figuur en het bereiken van adequate spierscheiding door het verminderen van overtollig vetweefsel en het verwijderen van onnodig subcutaan water. Passende optimalisatie van het trainingsproces zal ongetwijfeld bijdragen aan de versnelling van het proces om uw droomfiguur te bereiken en als resultaat van het bereiken van het beoogde resultaat.

Kies een doel!

Het standaard reductieplan bestrijkt een periode van twee tot drie maanden. Gedurende deze tijd trekken we geleidelijk calorieën af en voegen verschillende vormen van aerobics toe, of een training met hoge intensiteit. Het hele proces vereist veel zelfdiscipline en concentratie op het uiteindelijke doel. Hoe te trainen “voor beeldhouwkunst”? Calorietekorttraining is een van de moeilijkste en daarom is een belangrijk aspect de doordachte constructie van een trainingsplan. Door je favoriete oefeningen en de juiste hoeveelheid regeneratie te kiezen, kunnen we deze periode doorlopen in een sfeer van concentratie en zelfontplooiing. Zelfs de eerste symptomen van spierbloeding zullen een aanzienlijke toename van de motivatie mogelijk maken en het hele reductieproces stimuleren. Gedurende deze periode is het vooral goed om een ​​trainingsdagboek te houden waarin we regelmatig onze vorderingen zullen maken. De kleine stappen methode zal het beoogde doel bereiken.

Oefeningen voor beeldhouwkunst – belangrijkste aannames

De effectiviteit van training op de sculptuur wordt bepaald door de aanwezigheid van verschillende belangrijke factoren. Het belangrijkste aspect is om tijdens de training een hoge intensiteit te behouden. We kunnen dit bereiken door de tijd tussen oefeningen en series te verkorten. Het is ook belangrijk om een ​​trainingsvolume te behouden of een zachte gewichtsmanipulatie, afhankelijk van uw kracht. Bij veel mensen neemt de kracht tijdens de verlaging iets af. Dit is echter niet de regel. Er moet aan worden herinnerd dat het lichaam niet werkt in calorisch comfort. Laten we echter proberen de gewichten zo min mogelijk spiermassa te laten opbouwen. Dankzij dit, zal ons lichaam constant een stimulus voor groei ontvangen, die optimale resultaten in de loop van de tijd mogelijk zal maken.

Hoe te trainen voor een sculptuur

Het opnemen van een aerobe of anaerobe oefening in het trainingsplan zal effectief het onderhuidse vet verbranden. Het versnelt het celmetabolisme en dwingt het lichaam om sneller te metaboliseren. De hoeveelheid cardiotraining moet worden aangepast aan de specifieke periode en de huidige vorm. Het grote voordeel van deze vorm van training is de mogelijkheid van gratis manipulatie in het trainingsplan. In het geval dat het gewicht op zijn plaats is, kunnen we een of twee eenheden toevoegen en de effecten in de spiegel en het gewicht observeren. Als we ons echter moe voelen, kunnen we een of twee eenheden aftrekken en tegelijkertijd de calorieën aftrekken van de dagelijkse vraag.

Bescherm je spieren!

De reductieperiode is erg moeilijk voor het lichaam. Het wordt geassocieerd met uitdroging en verminderde toevoer van calorieën. Gedurende deze periode is het gemakkelijker om gewond of overbelast te raken. Om uw lichaam te beschermen tegen de negatieve aspecten van reductie, moet men niet vergeten dat er voldoende eiwit wordt aangevoerd – tot 2,4 gram per kilogram lichaamsgewicht. Dit beschermt je spieren tegen cortisol en helpt alle anabole veranderingen in ons lichaam te optimaliseren. Naast proteïne is het de moeite waard om een ​​set vitaminen en mineralen te hebben, zoals:

  • vitamine D3 en K2
  • magnesium
  • omega 3 of tran
  • bèta-caroteen
  • creatine

Het proces van vetverbranding is geoptimaliseerd met behulp van een dieet. Het moet de basis zijn voor het bereiken van je droomvorm. Bij een calorisch tekort is het de moeite waard om u te concentreren op producten van hoge kwaliteit die, in combinatie met de bovengenoemde aanvulling, uw lichaam zullen helpen beschermen tegen katabolisme. Zorg tijdens deze periode voor laagverwerkte producten, rijk aan micro- en macro-elementen, evenals vitamines.

Het hoogtepunt van informatie

Training voor beeldhouwkunst is een van de elementen om je droomfiguur te bouwen. Op een doordachte manier bedacht, zal het de doorgang door het hele proces vergemakkelijken en zo de basis worden voor alle andere activiteiten. We omvatten vooral het beheersen van het calorische tekort, het manipuleren van de hoeveelheid cardio en het zorgen voor voeding en regeneratie. Tijdens deze periode is het de moeite waard om producten die de kwaliteit van de slaap verbeteren, zoals ZMA of Gaba-500, als supplement op te nemen. Snellere regeneratie vandaag is morgen een betere training. Vergeet niet om je lichaam gedurende deze periode onder controle te houden, observeer ze in het gewicht en in de spiegel en gebruik je gezond verstand.